Art & Kulturë

Hiking! Vjeshtë në Dajt

Ngjitje në Malin e Dajtit e Diel 26 Nëntor 2017
Travel to Discover Tirana nën kujdesin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit- Bashkia Tiranë, organizon ecje në Malin e Dajtit.
Vend-takimi tek Sahati (tek Bashkia)
Data: 26.11.2017
Ora: 08:30
Pjesëmarrja max : 20 persona
Destinacioni : Mali i Dajtit

Mali i Dajtit arrin një lartësi prej 1613 metra. Ndodhet 26 kilometra nga Tirana dhe hiking në këtë shteg zgjat rreth 2 orë e 40 minuta.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).