Art & Kulturë

Hidhni një pikë uthulle dhe alkooli në vesh, efekti do t’ju mahnisë

Dylli në vesh është një gjë krejtësisht normale, proces me të cilin pengohet hyrja e baktereve, e ndotjeve dhe e pluhurit në brendi të veshit.

Fatkeqësisht, dyllin e veshëve shumica e konsiderojnë si yndyrë të panevojshme dhe ndyrësi, andaj e eliminojnë çdo ditë. Por përdorimi i kunjave të veshëve, krijon problem pasi bakteret në vend që të dalin shtyhen më thellë.

Fatmirësisht, një mjek e ka zgjidhjen për këtë.

Mjeku David Hill këshillon që të përzieni uthullën me alkool në sasi të njëjtë (në sasi shumë të vogël) dhe hidhni një pikë në vesh.

Mbani kokën shtrirë, pas 60 sekondash ngrihuni në këmbë (qëndroni vertikalisht) dhe lini të rrjedhë.

Kjo përzierje do të bëjë mrekulli – do të zhbllokojë dyllin, do të stimulojë që të nxirret jashtë dhe do t’ju lirojë nga simptomat e tjera dhe situatat e pakëndshme.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).