Art & Kulturë

Henat e Fundme

“Henat e Fundme” nje nga dramat me ne ze, te dramaturgut Italian, te mirenjohur tashme boterisht, Furio Bordon,e perkthyer ne me shume se 29 gjuhe, vjen ne skene ne datat
8-9-10 Maj ora 20:00 salla Moliere. Hyrja e lire.
Regjia: Milto Kutali
Ne role: Barjam Dosti, Mariana Kondi, Klajdi Zeqaj
As/regjisor: Aldi Hysotoci
Kostumografe: Zajmira Qeraxhiu
Producent:Artur Selmani

TKE “Kujtim Spahivogli”, Rruga Sermedin Said Toptani

8 Maj(E martë) 20:00 – 10 Maj (E enjte) 21:30

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).