Art & Kulturë

Hapja e ekspozitës “Prova” të Adrian Pacit

Galeria Kombëtare e Arteve më 20 shtator në orën 20:00 hapet ekspozita personale “Prova” e Adrian Pacit, kuruar nga Adam Budak.

“Prova” do të qëndrojë e hapur për publikun deri më datë 1 dhjetor 2019.

Më shumë detaje mbi ekspozitën do të postohen së shpejti.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).