Art & Kulturë

Hapja e “Ekrani i Artit”

Programi i projeksioneve filmike të “Ekrani i Artit” do të hapet çdo ditë me një video pjesëmarrëse në projektin VISIO 2017 si dhe filma nga programi i edicionit të fundit të Lo schermo dell’arte. Natën e hapjes do të shfaqen:
“Equivalent Units”- Danilo Correale, Itali/SHBA, 2017, 19′ “Koudelka: Shooting Holy Land”- Gilad Baram, Izrael, 2015, 72’

Të ftuar të veçantë do të jenë Silvia Lucchesi, drejtoreshë e Lo schermo dell’arte dhe Leonardo Bigazzi, kurator i VISIO European Programme on Artists’ Moving Images.

Ky është vetëm fillimi i një fundjave plot me filma, biseda, prezantim libri e muzikë… Ju presim.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).