Art & Kulturë

Hapet ekspozita me vepra me histori të veçanta të 90 artistëve shqiptarë

Një ekspozitë me 45 piktura dhe 9 skulptura të autorëve shqiptarë nga fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve, që kanë një histori të veçantë, do të çelet sot në ambientet e kësaj galerie.

Këto vepra janë punë të mbi 90 artistëve shqiptarë si Vangjush Mio, Abdurrahim Buza, Zef Kolombi, Sadik Kaceli, Angjelin Dodmasej, Zef Shoshi, Guri Madhi, Danish Jukniu, Odise Paskali, Agim Zajmi, Qamil Grezda, Sali Shijaku, Ismail Lulani, Kel Kodheli, Skënder Kamberi, Petro Kokushta, Hasan Nallbani, Agim Faja, Bashkim Ahmeti, Mustafa Arapi, Besim Golemi, Nikolin Ivanaj, etj.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).