Art & Kulturë

Hapet ekspozita me fotografitë e shfaqjeve nga vitet e 50-ta e deri më sot

Në qytetin e Gjilanit në Kosovë sot nuk kanë munguar ngjarjet kulturore. Pas është shfaqur sot “Këndi i Beqir Musliut” me fotografitë e laureatëve të çmimit letrar ndër vite, radha i ka ardhur një tjetër aktiviteti.

Në Teatrin e Qytetit të Gjilanit sot është bërë edhe hapja e ekspozitës së fotografive të vjetra të shfaqjeve të realizuara nga vitet e 50-ta e deri më sot. Të gjitha këto shfaqje erdhën sot në një vend përmes fotografive të ndryshme.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).