Art & Kulturë

“Hapësirë 19” ekspozita e artistëve të rinj nga Berati dhe Fieri

“Hapësirë 19” titullohet ekspozita e çelur ditët e fundit në ambientet e Galerisë së Arteve “Edward Lear”, në Berat.

Artistët e rinj në punimet e tyre kishin sjellë portrete, peizazhe, abstraksione, etj.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).