Art & Kulturë

Gjysmëfinalja e Tirana Art Fest

Tirana Art Fest vjen në edicionin e katërt të tij duke mbledhur të gjithë gjimnazistët e Tiranës në aktivitetin promovues të talenteve të reja në këngë, kërcim & multimedia.

Amfiteatri i Tiranës mirëpret gjysmë finalen e dytë më 21 Maj.

Pas zhvillimit te dy fazave te para te audicioneve dhe minispektakleve, 27 shkolla do të zbresin në skenë me grupet dhe performancat më të mira të tyre, vetëm më të mirët do kalojnë në finalen e madhe, por spektakli dhe emocionet janë të garantuara.

Ne ju presim, ftesën e ke,të mbetet vetëm të vish e të bësh tifo për shkollën tënde…

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).