Art & Kulturë

Gjueti Mbeturinash!

#TrashHunter – Gjuetarët e Mbeturinave gati për gjuetinë e radhës.

Misioni ynë është të shkojmë për gjueti mbeturinash, ti identifikojmë dhe ti eleminojmë ato, në mbrojtje të natyrës, në shërbim të qytetit dhe komunitetit!

Kësaj here Gjuetarët e Mbeturinave i bashkohen për ndihmë Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, për eliminimin e mbeturinave urbane në zonat e frekuentuara nga familjarët.

Shënjestra e Radhës: Mbeturinat Urbane
Niveli i Vështirësisë: Mesatar
Zona e Gjuetisë: Parku Olimpik
Pika e Takimit: Poshtë Digës (Hyrja e Aquadromit)
Dita: E Shtunë
Kohëzgjatja: 08:00 – 11:00

Ftojmë të gjithë Gjuetarët e Mbeturinave ti bashkohen gjuetisë!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).