Art & Kulturë

GjiroAirShow, hapet aerodromi për aktivitetin sportiv të fluturimeve

Bashkia Gjirokastër ka hapur aerodromin për aktivitetin më të madh sportiv të fluturimeve organizuar në këtë qytet.

“GjiroAirShow, Albanian Coast Trip 9. Hapet Aerodromi për aktivitetin më të madh sportiv të fluturimeve organizuar ndonjëherë në Gjirokastër.

Të apasionuarit pas këtij sporti për 3 ditë do të përjetojnë emocione të forta në fluturime dyshe,vericel,trike, paramotor show, avione të vegjël e ballona me gaz. “Adrenalinë dhe spektakël me Albanian Air Sports Federation më datat 4-5-6 tetor,” tha bashkia e Gjirokastrës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).