Art & Kulturë

FSHATI KRIJUES

FSHATI KRIJUES 🎨👩🏻‍🎨🎞🎭🎶🎤🥁🎹💭🧘🏼‍♀️🏞💻⛺️

📌 Petrelë në datat 21-23 Tetor ( Përball Fustanella Farm)

📣 Hey, jeni gati për aventurën më të bukur? 🙈

▶️ Petrela do të shëndrrohet në një oaz krijues për të gjithë të rinjt, komunitetin e artistëve, krijuesve dhe të gjithë të apasionuarit pas artit.

3 ditë plot aktivitete dhe trajnime në 4 Disiplina 👩🏻‍🎨👩🏻‍💻🎭🎞🎵
♦️ Artet pamore
♦️Arkitekturë/ Design
♦️Teatër/ Kinema
♦️Muzikë

Të ftuarit dhe pjesëmarrësit do të kenë mundësi të zhvillojnë aftësitë krijuese dhe të shkëmbejnë eksperienca në një oaz të dedikuar industrisë kreative. 💬
🔻Shumë të ftuar
🔻Dëgjesa dhe Trajnime
🔻Programe të dedikuara për të gjitha moshat
🔻Laborator kreativ
🔻 Yoga dhe kulinari
🔻Teatër
🔻Film
🔻 Muzikë
🔻 Art Craft
🔻 Instalacione
dhe shumë argëtim 

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).