Art & Kulturë

FOTO/Këto janë modelet e xhinseve më trendi të momentit

 

Një vit i ri, xhinse të reja. Modele të reja të xhinseve kanë dalë në treg dhe janë absolutisht të mrekullueshme!

Ikonat e modës nëpër botë i veshin ato, prandaj për të qenë edhe ju pjesë e veshjeve më IN të momentit, më poshtë keni llojet e reja të xhinseve dhe disa mënyra si t’i kombinoni.

  • Xhinse të llojit “The New Flare”

  • Xhinse të llojit “The Raw Wash”

  • Xhinse të grisura dhe pak të shkurtra

  • Xhinse skinny të shkurtra

  • Xhinse si flutura në pjesën e poshtme

  • Xhinse në stilin e viteve ‘90

  • Xhinse ‘Boyfriend’

  • Xhinse me shtrat të lartë dhe pak të gjera

  • Xhinse klasike të bardha

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).