Art & Kulturë

FOTO/ Si u veshën VIP-at në Mbrëmjen Gala të Çmimeve Kult 2017

Ashtu si çdo vit, edhe këtë herë të ftuarit i kishin kushtuar një rëndësi të veçantë veshjes së tyre në Mbrëmjen Gala të Çmimeve Kult. Teksa ata kalonin në tapetin e kuq të Çmimeve Kult 2017, dukeshin akoma më përrallorë. Zonjat dhe Zonjushat i kishin kushtuar më tepër vëmendje, ndërsa djemtë pak më pak, por sigurisht që edhe ata me shumë klas. Për ju që nuk ishit të pranishëm dhe për ju që nuk mundët t’i shihnit nga afër, hidhini një sy fotove të VIP-ave dhe jo vetëm gjatë mbrëmjes gala të 14 nëntorit.

Jonian Kadesha, fituesi i çmimit Instrumentisti i Vitit.

Alban Skënderaj, fituesi i çmimit Kënga e Vitit, Era Rusi dhe Aleksandër Lalo.

Bujar Asqeriu, fituesi i çmimit Aktori i Vitit, dhe Zamira Kita.

Kristian Koroveshi dhe Enkel Gurakuqi.

Altin Basha dhe Florian Agalliu.

Margarita Kristidhi, fituese e çmimit të Nderit dhe Merita Rexha.

Mumtaz Dhrami, fituesi i çmimit të Nderit dhe Arben Bajo.

Bashkim Ahmeti, fituesi i çmimit Artisti Pamor i Vitit, Fjodora Fjora, Vikena Kamenica dhe Pashk Prevadhi.

Ervis Nallbani, fitues i çmimit Balerini i Vitit.

Saverina Pasho, fituese e çmimit Libri i Përkthyer i Vitit.

Klea Huta

Artan Fuga, Fitues i çmimit Shkrimtari i Vitit.

Vikena Kamenica, fituese e çmimit Interpretuesi Lirik i Vitit.

Dren Abazi

Leonard Bombaj dhe Vikena Kamenica, moderatorë të Çmimeve Kult 2017.

Soni Malaj, e nominuar për çmimin Kënga e Vitit.

Leonard Bombaj dhe Vikena Kamenica, moderatorë të Çmimeve Kult 2017.

Alar Band

Vikena Kamenica

Elma Doresi, e nominuar pë çmimin Regjia e Vitit.

Nevina Shtylla.

Artan Fuga

Ylli Sula, Drejtor Ekzekutiv i Akademisë Kult

Gazmend Paja

Nora Malaj.

Fjodora Fjora

Margarita Xhepa.

Alfred Trebicka dhe Violeta Banushi Trebicka.

Megi Ndoka

Edmond Tupe

Armand Peza dhe Marçela Lati

Merita Rexha

Zamira Kita

Abaz Hado

Dren Abazi

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).