Art & Kulturë

FOTO-EKSKLUZIVE/ Kult bën bashkë zonjat sharmante të Top-it dhe Klanit

Ishin apo nuk ishin Vera Grabocka, Xhemi Shehu, Valbona Selimllari dhe Rudina Magjistari tek Mbrëmja Gala e Çmimeve Kult 2017? Po ju shuajmë kureshtjen me këto foto ekskluzive të siguruara nga Infokult.al.

Ato vërtet iu shmangën Tapetit të Kuq të Çmimeve Kult 2017, por nuk ju shmangën dot fotografit të Kult.

Rudina Magjistari dhe Vera Grabocka ishin të shoqëruara edhe nga bashkëshortët e tyre.

Zonjat sharmante të Klan dhe Top Channel u bënë bashkë në Mbrëmjen Gala të Çmimeve Kult 2017.

Këtë vit eventi më i rëndësishëm i artit shqiptar u transmetua LIVE në Klan Plus.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).