Art & Kulturë

Foto-Galeri/ Disa nga momentet më të bukura të krijesave ujore, kapur në foto

Bota nënujore gjithmonë ngelet një mjedis misterioz dhe i magjishëm për ne, krijesat e tokës.

Një karkalec deti femër që po mban vezët e saj të fertilizuara

 

Në një set fotografish, të shkrepura nga një fotograf amerikan, vijnë një seri pamjesh të bukura dhe të veçanta, që kanë kapur jetën e krijesave të shumëllojshme nënujore dhe kontaktin e tyre me njëra – tjetrën.

Një grup peshqish që po pushojnë në koralet e ishullit të pabanuar, Roca Partida

Garibaldit, peshqit e zonës së Kalifornisë

Një peshk i vogël, që po noton vetëm disa centimetra larg një peshkaqeni

Një çift peshqish gjatë çiftimit të tyre, që notojnë në thellësitë e detit

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).