Art & Kulturë

Filmi “Po tani ku do shkojmë?” shfaqet më datë 6 tek Parku Rinia

Në një fshat të Libanit janë gratë ato që bëjnë gjithçka për të pajtuar burrat e tyre nga një konflikt i madh midis feve të ndryshme. Ato e kanë kuptuar fuqinë e tyre nëse do të jenë të bashkuara! Mos humbisni filmin e kësaj të enjte ora 21:00, në Parkun Rinia.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).