Art & Kulturë

Crossfit në Park

Crossfit në Park rikthehet ditën e mërkurë te Fushat Multisportive në Parkun e Madh të Liqenit Artificial. Aktiviteti është pa pagesë dhe janë të mirëpritur të gjithë ata që duan të marrin disa këshilla për trup dhe mendje të shëndetshme. Eja të mësosh lëvizjet e para të CrossFit me Instruktor Edmond Stafa.

Të mërkurën në orën 19:00-20:00 tek Parku i madh i Liqenit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).