Art & Kulturë

Filmi Pazell Kinez është i radhës tek Parku Rinia

Filmi komedi/romancë i titulluar Pazell kinez është i radhës që vjen tek Parku Rinia.

Historia.

Xavier i divorcuar nuk perballon dot faktin se femijet e tij do te shkojne te jetojne ne Neë York me mamane e tyre.Keshtu ai vedos te shkoj dhe te shperngulet ne Neë York. filmi eshte R-Rated per audience mbi 17 vjec!

Mos e humbisni sonte në orën 21:00. Merrni edhe miqtë me vete.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).