Art & Kulturë

Film “Nuovo cinema paradiso”

Nuovo Cinema Paradiso – Në një qytet të vogël në Siçilinë e pas Luftës së Dytë Botërore, Totò si fëmijë që është ka një pasion të madh për artin e shtatë.
Kinemaja Paradiso është shtëpia e tij e dytë kjo edhe në sajë të miqësisë së tij me projektuesin Alfredo. Pas një zjarri që verbon Alfredon dhe me një kinema të rindërtuar, Totò do të marrë vendin e tij. Por e ardhmja e tij është që të bëjë filma, jo ti projektojë ata. Edhe pse dashuria për Elena-n do ta bëjë të qëndrojë përgjithmonë në qytet, rrethanat (dhe jo vetëm) do ta shtyjnë atë diku tjetër.

Të martën në orën 21:00 tek Reja.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).