Art & Kulturë

Festë “Sunset e tutje” në Rooftop

Sunset e tutje – Këtë të enjte me 4 miq të Rooftopit dy goca dhe dy cuna të apasionuar të muzikes bashkëkohore kërkojme të sjellim nje atmosferë feste vere mes miqsh e të njohurish…

Me Amerin, vilmën, Gentin dhe Gjergjin këtë të enjte të gjithë në Rooftop, në orën 20:00. Hyrja është e lirë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).