Art & Kulturë

Film-Ëndrra e Madhe

Si erdhi futbolli në Gjermani? Një udhëtim në kohë që na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte “disiplina e rreptë e rendi” dhe futbolli në media përkufizohej si “sëmundje angleze”. Bazuar në historinë e vërtetë të mësuesit dhe pionierit të futbollit Konrad Koch, “Ëndrra e Madhe” tregon fillimet e lojës së futbollit në Gjermani.

Filmi shfaqet në gjermanisht me titra anglisht
Hyrja e lirë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).