Art & Kulturë

Festivali ‘Polip’ vjen me program të pasur letrar e muzikor

Edicioni i sivjetmë i polipit, përfshinë program të pasur letrar e muzikor. Hapja zyrtare e Festivalit Ndërkombëtarë të Letërsisë “Polip” do të bëhet më datë 12 maj nga ora 20:00 në hapësirat e Qendrës Multimedia në Prishtinë.

Hyrja në të gjitha aktivitetet e festivalit polip është gratis. Festivali mbahet nga data 12 deri më 15 maj në Qendrën Multimedia.
Programin e plotë të festivalit mund ta gjeni në këtë vegëz: https://polipfestival.wordpress.com/program/.
[codepeople-post-map]

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).