Art & Kulturë

Festivali Ndërkombëtar i Kitarës më 5 dhe 6 qershor në Durrës

Më datë 5 dhe 6 qershor në Durrës do të zhvillohet festivali ndërkombëtar i Kitarës.

Interpretues më datë 5 qershor në orën 19:00 do të jetë Simone Gramaglia & Luigi Attademo tek Muzeu Arkeologjik.

Ndërsa të enjten më 6 qershor, Luigi Attademo do ta gjeni tek Salla “Tonin Harapi” – Liceu Artistik.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).