Art & Kulturë

Festivali Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë mirëpritet në Shkodër në edicionin e 55-të

Festivali Mbarëkombëtar i Këngës për Fëmijë, Shkodër, sjell edicionin e tij të 55-të në datat 1,2 e 3 qershor 2017.Në këtë festival do të marrin pjesë rreth 200 fëmijë dhe përveç krijimtarisë së re do të ketë edhe këngë të zgjedhura në 25-vjeçarin e fundit të autorëve që nuk kanë munguar në asnjë prej edicioneve të fundit,

Në këtë festival do të ketë pjesëmarrës nga të gjitha trevat shqipfolëse, si dhe interpretuesit e vegjël më të spikatur nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).