Art & Kulturë

DAYnNIGHT- KOLONATnFEST 3

Edhe këtë vit, si 2 vitet e shkuara, duke krijuar keshtu një forme tradite të përvitshme, DAYnNIGHT organizon eventin KOLONATnFEST!

Ambienti kolonave pranë Rektoratit, do jetë përsëri vendi ku për 12 orë rresht, të shoqëruar nga muzika e dj me të famshëm në vend, lojra etj do të mblidhemi për t’u defryer, kërcyer të gjithë sëbashku.
Por jo vetëm kaq…

Si çdo vit, duke ndjekur kauzen e bamirësisë si pjesë integrale e eventit tashmë, në bashkëpunim me fondacionin Fundjave Ndryshe, me ndihmën dhe prezencën tuaj në event, do kemi mundesinë që të sjellim një ndrsyshim sado pak të vogël në jetën e dikujt tjetër në nevojë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).