Art & Kulturë

Festë te liqeni!

Kopshti Maarif Farm Kindergarten në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë, organizon te Liqeni i Tiranës një festë plot gjallëri për fëmijët e kryeqytetit. Nuk do të mungojnë argëtimet e shumta për vogëlushët duke nisur nga dhuratat, muzika plot ritëm, animatorë të ndryshëm, shëtitje me varka, lojra me ngjyra e përralla në natyrë. Ju presim te premten për të kaluar një ditë vere të ëmbël pranë parkut të liqenit

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).