Art & Kulturë

“Festat lokale”, Konkursi i parë Kombëtar që nxit idetë inovative në fushën e turizmit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit së bashku me Ministrinë e Bujqësisë e Zhvillimit Rural dhe Risi Albania ftojnë të gjitha bashkitë që në bashkëpunim me organizata të aplikojnë për mbështetjen e aktiviteteve lokale më të mira, për të promovuar traditat,kulturën, historinë, kulinarinë dhe artizanatin nëpërmjet festave lokale.

Dërgoni idenë tuaj deri në datën 20 prill!

Aplikoni në: http://www.turizmi.gov.al/…/konkursi-per-organizimin-e-fes…/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).