Art & Kulturë

Festa e Kungullit

Këtë vit festojmë me prindërit & fëmijët festën e kungullit!
Një mbasdite e mbushur me lojra & aktivitete
👉Animacion & Face Painting
👉Teatër kukullash
👉Kinema për fëmijë
👉Menu speciale për fëmijë me kunguj, ëmbëlsira e plot gatime të tjera🍖🥦🍰
Fëmijët do kenë pafund zgjedhje ndërkohë që e gjithë familja shijon darkën në shoqërinë e muzikës live nga duo e kitaristëve 🎤🎸

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).