Art & Kulturë

Eurovision 2018 do të mbahet në Lisbonë

Lisbona, kryeqyteti i Portugalisë, tanimë është konfirmuar si qyteti ku do të mbahet Eurovision Song Contest 2018.

Portugalia nuk e ka fituar asnjëherë Eurovizionin ndërsa ka qenë shteti i vetëm që në pesë dekada pjesëmarrje nuk ka fituar asnjëherë, periudha më e gjatë që një shtet nuk ka fituar

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).