Art & Kulturë

Europa në 80 fotografi. Siç nuk e kemi parë asnjëherë

Ekspozita “Me sytë nga Europa” nën kurimin e Gabi Scardit sjell histori familjare edhe ndryshime të tjera në vende të thella të Veriut edhe Jugut të Shqipërisë, të Saksonisë-Anhalt, në Polezi të Bjellorusi dhe zonës ku gjenden minierat e qymyrit të Sardenjës.

Janë rreth 80 fotografi të ekspozuara, të cilat sjellin jetën e përditshme të njerëzve që jetojnë në këto zona, objektet, arkitekturën edhe peizazhet.

Ekspozita pas datës 18 tetor do të udhëtojë për në Minsk.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).