Art & Kulturë

Espozitë e Piktorëve Ulqinakë në Tiranë

Ekspozita e piktorëve akademik të Ulqinit në Muzeun Historik Kombetar në Tiranë më 22 mars 2019 në ora 18:00

Në këtë ekspozitë do të prezantohen punimet e piktorëve nga Ulqini:
Bilal NIKEZIC, Edin KAPLLANI, Gjergj NOC MARTINI, Jozo KOCOVIC, Mersiha Resulbegoviq, Naser HASA, Rudi GOGA, Vahida NIMANBEGU

Muzeu Historik Kombetar – Tiranë

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).