Art & Kulturë

EQUINOX B2B LOREN

Loren dhe Equinoxx pas shumë kohësh b2b në festën e mirëseardhjes 😍☄️🪩

13 TETOR, OBORRI I UNIVERSITETIT POLITEKNIK
🖤 rezervoni vendin falas: https://gowild.al/event/guida-studentore-mireservjenparty

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).