Art & Kulturë

EPITECH ALBANIA OPEN DAYS

Të apasionuarit pas Informatikes në kërkim të një arsimi të lartë takohen në Ditët e Hapura të Epitech Albania

Të mërkurën më 6 shtator nga ora 10:00 deri në orën 17:00 Epitech Albania do të mirëpresë prindërit dhe studentët në kuadër të ditëve të saj të hapura.

Në programin e kësaj dite:

  • Prezantimi i Kurrikulës së Epitech
  • Vizita në ambientet e shkollës
  • Takime personale me anëtarët e administratës

Mundësia për të bërë të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me:

  • Proçedurat e pranimit
  • Mënyra për të financuar studimet tuaja
  • Mundësitë e punësimit

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).