Art & Kulturë

Engjëjt e Amerikës premierë në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar sjell premierën e një prej produksioneve më të mëdha të tij, “Engjëjt e Amerikës” në datat 27-28 Prill ora 19:00. Kryevepra e Anthony Kushner, do të vijë në skenën e madhe të arTurbina nën regjinë e Arben Kumbaros. Interpretojnë: Genti Deçka, Helidon Fino, Luiza Xhuvani, Laert Vasili, Donald Shehu, Indrit Çobani, Ina Gjonçi, Luli Bitri, Vasjan Lami. Perkthyes: Ilir Baçi, Skenograf: Adi Kapo, Kostumograf: Berina Kokona, Kompozitor: Endri Sina, Koreograf: Kozeta Bakiu

KUJDES! Shfaqja nuk është e përshtatshme për publikun nën 16 vjeç!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).