Art & Kulturë

Ekspozitë Pikture Anteo Gremi

Një ekspozitë e re do të hapet më 25 prill në Muzeun Komëtar.

Në ekspozitë do të prezantohen 37 punime të reja nga cikli i ‘Mesdheut’ të kuruara nga z.Arber Kadia.

Ekspozita do të zhvillohet në orën 18:00 te salla e ekspozitave.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).