Art & Kulturë

Ekspozitë e piktoreve të Shkodrës

Në kuadër të javës së 8 Marsit, në Galerinë e Arteve të Shkodrës, hapet ekspozita e piktoreve të Shkodrës.

Kjo ekspozitë sensibilizuese është kontribut direkt në zhvillimin e barazisë gjinore dhe vlerësimin e dinjitetit të personit.

Data 05/03/2020
Ora: 18:00

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).