Art & Kulturë

Ekspozita ”The Donald” nga Avni Delvina

THE DONALD nga Avni Delvina
17 SHKURT DERI 23 SHKURT
MUZEU HISTORIK KOMBËTAR

Ceremonia e hapjes:
e Dielë 17 Shkurt 2019, ora 11.00.
Ceremonia e mbylljes:
23 shkurt 2019, ora 18.00.

Oraret për publikun:
9.00-13:00 / 17:00-19:00

Kuratorë artistik:
Adrian Devolli, Niko Dhales.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).