Art & Kulturë

Ekspozita “AKUARIUM”

Ditën e Martë datë 28.05.2019 ora 18:30
Ju ftojmë të gjithë në hapjen e ekspozitës “AKUARIUM”.
Punime të shumë artistëve të vegjël që kanë sjellë për publikun e gjërë mjaftë piktura, kolorite, forma dhe imazhe tepër të ndjera emocionalisht. Do të jetë një ekspozitë e ngrohtë e rrethuar me shumë dashuri. Ju mirëpresim!

Qendra Rinore e Tiranës, Rruga e Kavajës, mes Dhomës së Tregëtisë dhe Raiffeisen Bank

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).