Art & Kulturë

Eja Luaj në Parkun Tënd – ish Fusha e Aviacionit

Bashkia Tiranë fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Twist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Loja e shahut në natyrë, me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt kësaj loje që zhvillon mendjen dhe jo vetem kaq, akrobatë dhe xhonglerë të Cirkut Kombëtar ndezin atmosferën!

Eja dhe Ti argëtohu! Mblidh miqtë dhe luaj me 21 Prill tek ish- Fusha e Aviazionit në ora 10:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).