Art & Kulturë

Dragon Rider vjen nga data 14 Maj në Kinema Millennium

Përjetoni historinë e një dragoi me dy bashkëudhëtarë të pazakontë i cili kërkon dyert e parajsës nëpër Himalaje ndërkohë që ndiqet nga një monstër qëllimi i së cilës është të shkatërrojë dragonjtë.

Dragon Rider do të fillojë të shfaqet në Kinema Millennium nga data 14 Maj.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).