Art & Kulturë

Domate Fest të shtunën shumë afër Tiranës!

Shëngjergji pret Domate Fest.

Mos e humb fundjaven me shetitje ne natyre dhe:
Vizitë në panairin me produkte vendase bio.
Vizitë në biznese të zonës.
Inagurimi i Infopointit.
Koncert trupa e fëmijëve.
Vizitë te rrënojat e shkollës së parë shqipe të hapur në Tiranë.
Hedhje me parashuta.
Konkursi i pjatës më të mirë.
Vizitë te një Baxho e vogël.
Vizitë në Mullirin e Vjetër.
Shfaqje për fëmijë Teatri i Kukullave.
Tour me biçikleta off road.
Vizitë te Ujëvara e Përroit të Kecit.
Barbeque.

Restorantet me bujtinat e zonës do të prezantojnë pjatat e tyre me ushqimin tradicional.

Ju presim në Shëngjergj.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).