Art & Kulturë

DokuFest: 140 filma në garë, 11 të prodhuar nga shqiptarët

Vend të rëndësishëm në edicionin e 18-të të DokuFest po zënë edhe filmat e krijuar nga shqiptarët.

Në natën e tetë të festivalit u shfaq filmi i artistit Petrit Halilaj me emrin “Shkrepëtima”, që për banorët e fshatit Runik nga është edhe vetë prejardhja e tij, asocion me revistën kulturore të viteve 70-të.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).