Art & Kulturë

Dita e Liqenit

Me datë 23 Qershor Bashkia Shkoder në bashkepunim me Water Sports on the Lake organizon Diten e Liqenit.
Në këtë ditë do ketë shume aktivitete ujore si: not distanca te ndryshme,vaterpol,kanoe,surf,paddling etj.
Axhenda e aktivitetit:
Ora 10:00 — Hapja aktivitetit
Ora 10:15 — Gara noti (Zalli bardhe – Molo)
Ora 10:30 — Gara noti (Rrasa e pare – Molo)
Ora 10:45 — Gara noti në distance të shkurtër
Ora 11:00 — Ndeshje vaterpoli
Ora 11:00 — Gara me kanoe
Ora 11:15 — Demonstrime të sporteve ujore,surf,paddling,ski uji
12.00 — Mbyllja aktivitetit
Pjesëmarrja është e lirë.
Ju lutem na kontaktoni për tu bërë pjese e garave që do të zhvillohen atë dite.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).