Art & Kulturë

Dhuro 1 Liber per LibrArian

Dhuro një libër për bibliotekën më të bukur, në natyrën më të bukur e për njerzit më të bukur të këtij qyteti Fëmijët 🙂

LibrAria ka nevoje per libra femijesh, te rriten duke lexuar ne natyre! Cdo dite qindra femije vizitojne biblioteken prane Parkut te Liqeni duke shijuar qetesine dhe bukurine e liqenit tone. Tashme plot aktivitete zbukurojne fundjaven e femijeve, por LIBRI eshte dashuria jone e pare, qe se fundmi po na mungon….

Dhuro NJE LIBER! Jepi dashuri bibliotekes tende!

6 Tetor – 20 Tetor

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).