Art & Kulturë

Despacito vjen në Tiranë!

Duke filluar nga 1 maji blini biletën online për të parë nga afër e dëgjuar këngën më të famshme. Despacito do të vijë në Tiranë. Daddy Yankee do performojë në sheshin Skënderbej më datë 27 korrik.

Hë pra na thoni, a s’do jetë kjo një super verë!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).