Art & Kulturë

Dea Boshnjaku – solo exhibition

Reja është një hapësirë kulturore që mirëpret këdo me talent!

Dea Boshnjaku, në bashkëpunim me shkollën World Academy of Tirana, vjen te Reja me ekspozitën e saj të parë,
më datë 11 Qershor 2019, prej orës 17:00!
Eja dhe shih punët e saj!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).