Art & Kulturë

“Dashuri dhe Turbulenca,” prej 7 Prillit në gjithë kinematë e vendit

7 Prill, Kinematë e rrjetit Millenium dhe Cineplexx.

“Dashuri dhe Turbulenca,” komedia me regji të Dionis Papadhimitrit dhe skenar të Gentian Zenelajt do të mbajë premierën para publikut më 7 Prill. Filmi do të shfaqet në kinematë e rrjetit Millenium dhe Cineplexx.

Në role: Rudina Dembacaj, Gentian Zenelaj, Alesia Xhemalaj, Behar Mera, Amos Zaharia, Olimpia Smajlaj dhe Sara Kolami etj.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).