Art & Kulturë

Darkroom Workshop nga Bulevard Art Media Institute

23, 24 Prill, 12:00 – 18:00, Destil Creative Hub

Darkroom Workshop është një nga aktivitetet pjesë të prezantimit dhe promovimit të vëllimit të tretë të librit Nepotik. Workshop-i është një bashkëpunim me lektorin Jochen Rohner dhe u mundëson gjithë të interesuarve të:

  • Zhvillojnë film në bardhë e zi
  • Të printojnë nga negativi në letër fotografike bardhë e zi

Pjesëmarrësit duhet të sjellin film bardhë e zi 35mm ose negativët e tyre

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).