Art & Kulturë

Dario Toska

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në çeljen e ekspozitës të artistit të ri Dario Toska,
ekspozitë solidariteti me kurator artistin Helidon Haliti.
Të ardhurat e mbedhura nga shitja e veprave të ekspozuara do të dhurohen
në ndihmë të Shtëpisë Familje Rosalba që ndodhet në Gjadër, Lezhë
dhe ndihmon rreth 500 familje në nevojë nga e gjithë Shqipëria.
Ekspozita çelet më datë 19 Korrik 2022, në orën 19:00.

Prania juaj do të na nderonte!

GALERIA E ARTIT TIRANË

* * *

We would like to invite you to the opening of the exhibition of the young artist Dario Toska,
a solidarity exhibition curated by Helidon Haliti.
The remaining income from the sale of exhibited works will be donated
to help the Rosalba Family House located in Gjadër, Lezhë,
which helps about 500 families in need from all over Albania.
The exhibition opens on July 19th 2022, at 19:00.

We hope to see you there!

TIRANA ART GALLERY

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).